HOME ABOUT PVC & ALU MITARBEITER MEDIA NEWS CONTACT

 
 

Swisscenter - Auto Service eshte ne dispozicionin e sherbimit me te mire per kategorite e veturave bashkëkohore. E specializuar ne sherbimet me poshte:

- DIAGNOZË KOMPJUTERIKE   - KONTROLLA VIZUELE
- AKORDIM TRAPIT TË PARË   - KËSHILLA TEKNIKE
- MIRËMBAJTJE TË DENJË   - DIAGNOZË KOMPJUTERIKE
- KONTROLLIMI AMORTIZATORËVE   - AKORDIM I DRITAVE
- MATJA DHE KONTROLLA E FRENAVE   - BALLANSIM DHE VULLKANIZIM
- KONTROLLIM DHE MBUSHJE TË KLIMËS   - RIPARIME MEKANIKE
- RIPARIME ELEKTRIKE   - RIPARIME KAROSERIKE

SwissCenter - Autoservice - Galery
SwissCenter   2010-2024 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email