BALLINA PËR NE PVC & ALU STAFI MEDIA RISI KONTAKT

Euro-Design 70

Dizajn të sofistikuara për shtëpinë tuaj Të investojë një shumë në shtëpinë tuaj. Dhe ju doni që ajo të detajuar dëshirat tuaja personale. Nga Euro Design 70 dritare do të ju ndihmojë gjithmonë shohim përpara në shtëpinë tuaj. Veçanërisht nëse ju kanë kërkesa të veçanta në projektimin. Për shkak se dritarja e Euro Design 70 vajtje-projektimit sy e shtëpisë tuaj të përkryer. Shumë forma, ngjyra (në sajë të shtresë të veçantë) dhe design krahut do të hapë mundësi të shumta. Edhe ju keni një mënyrë shumë të veçantë: me facings alumini, ju mund të integrohen të përkryer në dritaret dhe dyert ose të fasadave të aluminit të vendosur thekse bukur. Këtë shenjë të cilësisë qëndron për cilësi, REHAU.
Vlerësuar me çmime të projektimit dhe të cilësisë së lartë janë shenjat dalluese të REHAU. * U-Vlera e transferimit të ngrohjes e përshkruan me një komponent. Më e ulët vlera U, më të ulët Humbjen e nxehtësisë. Thellësi ideale prej 70 mm dhe 5-dhoma teknologji të siguruar izolimin termik të efektshme. Izolimi termik
: Uf *- Vlera: 1.3 W/m2K
Përfitimet

në një vështrim: Profili Window sistemit Euro Design 70 për strehim të lartë classifieds Termoizolimi: Uf-Vlera: 1.3 W/m2 K
Thellesia: 70 mm
Rezistencës hajdut: deri në klasë të rezistencës 2
Ze izolim: izolimin Zeri sipërfaqe deri në 4 klasë
: të sofistikuar, të butë, mbyllura dhe të lehtë për të ruajtur. Ideal
për ndërtesa të ulët të energjisë dhe energjisë të vetëdijshëm rinovimet përfshirë edhe
Dizajn shutters Comfort
5-dhomë teknikë
për dritare dhe dyert e ballkoneve
për strehim pasura Pra, kjo është e rehatshme
Izolimi termik të shkëlqyer të dritareve nga Euro Design 70 ofron një ambient të rehatshëm të jetesës - edhe nëse është ndërhyrjen që bëri dhe borë jashtë. Me një thellësi prej 70 mm dhe dy vula të mbajtur nga Euro Design 70 dritaret - ftohtë, harton, pluhurit dhe lagështisë.
Kursejnë energji nga izolues


Me dritaret nga Euro Design 70 ju mendoni të projektimit në shtëpinë tuaj në duar të mira, madje edhe në sezonin e ftohtë. Në sajë të një vlerë shumë të mirë termike izolimin, ngrohjes qëndron aty ku i takon: ne e brendshme e shtëpisë tuaj. Për të gëzojnë një ambient të rehatshëm që jetojnë dhe faturat e këndshëm të ulët ngrohjes. Dritarja e bën 70 € për dizajn ideal komponent për ndërtesa të ulët të energjisë dhe energjisë të vetëdijshëm renovimin e ndërtesave të vjetra.
Dokumentet Çdo informacion që ju mund kompakt si PDF


SwissCenter   2010-2024 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email