Насловна За нас PVC & ALU Стаф МЕДИА НОВОСТИ КОНТАКТ

Euro-Design 70

Софистициран дизајн за вашиот дом Вие инвестира многу во вашиот дом. И што сакате тој да детали вашите лични желби. Од 70 € прозорец дизајн ќе ви помогне да секогаш со нетрпение очекуваме во вашиот дом. Особено ако имате посебни барања во однос на дизајнот. Бидејќи прозорец на Euro Design 70 круг-дизајн на изглед на вашиот дом совршено. Многу форми, бои (благодарение на специјален слој) и крило дизајн ќе отвори многу можности. Исто така имате многу посебен начин: со алуминиумски Кант, можете да се интегрираат совршено во вашиот прозорци и врати или алуминиумски фасади постави убаво акценти. Овој квалитет марка се одликува со квалитет, REHAU.
Наградуван дизајн и супериорен квалитет се белегот на REHAU. * У-вредност опишува пренос на топлина преку компонента. На намалување на вредноста У, намалување на Загубата на топлина. Идеален длабочина од 70 мм и 5-комората технологија обезбеди ефикасна топлотна изолација.
Термоизолација: Uf *- вредност: 1,3 W/m2K

Предности на прв поглед: Прозорец профилот на системот Euro Design 70 за високи домување Доверливо Термоизолација: Uf-вредност: 1,3 W/m2 К
Длабочина: 70 mm
Провала: до отпор класа 2
Звучна изолација: звучна изолација до класа 4 Крт.от површина: софистициран, мазна, затворени и лесен за одржување.
Идеален за ниска енергија згради и енергија свесен реновирање исто така се вклучени Крт.от ролетни Comfort Дизајн
5 комори техника Крт.от за Windows и балкон врати Крт.от за зголемување на резолуцијата за домување Значи тоа е удобно
Во одлична термичка изолација на прозорците од Euro Design 70 обезбедува удобно животната средина - дури и ако тоа е невреме и снег надвор. Со длабочина од 70 милиметри и две фоки ги низ прозорецот Euro Design 70 од ладно, нацрти, прашина и влага.
Заштедете енергија со изолација


Со прозорците од Euro Design 70 да се чувствувате во вашиот дом во добри раце, дури и во студената сезона. Благодарение на една многу добра топлинска изолација вредност, топлината останува таму каде што припаѓа: во внатрешноста на вашиот дом. За да уживате во комфорно животната средина и пријатно ниски сметките за греење. Прозорецот правен од Euro Design 70 на идеална компонента дизајн за ниска енергија згради и енергија свесен реновирање на старите згради.
Документи Сите информации можете да компактен како PDF


SwissCenter   2010-2024 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email