Насловна За нас PVC & ALU Стаф МЕДИА НОВОСТИ КОНТАКТ


Seat Exeo ST

Seat Exeo

Seat Altea FREETRACK

Seat Altea XL

Seat Altea

Seat Leon Ecomotive

Seat Leon Cupra R

Seat Leon Cupra

Seat Leon Linea R

Seat Leon FR

Seat Leon
Каде и да патувате со новиот LEON, вие сте во иднината. Редизајниран од предниот, па се до задниот, тој го апсорбира секој изминат метар од автопатот со помош на применетата врвна технологија, а за возврат, тој ќе ви одреди најдинамичен стил на возење – и ќе ви овозможи уживање во комфорот и безбедноста. Новиот Leon ја задржува суштината што го

SEAT Ibiza

SwissCenter   2010-2024 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email