Насловна За нас PVC & ALU Стаф МЕДИА НОВОСТИ КОНТАКТ
SwissCenter

За нас

Свис Центар е компанија која на првиот чекор мисли за квалитетот. Квалитетот на услуги и продукција. Нашите производи треба да биде пред условите на сите стандарди за квалитет шѓљ

Историја

Во пролетта на 2006 година Швајцарска BETA GmbH е основана од страна на браќата на Bilali и водечки успех денес со 35 вработени во Швајцарија и во странство, со компании нудат на клиентите секогаш врвен квалитет. Браќата само Baumontagen извршени на почетокот. Кратко потоа, тие беа во можност да го преземе Швајцарска центар во странство и на тој начин, се започна со во-куќа производство. Нивната цел беше да се постигне со нивната определба да популарна компанија. 2006 Grüdung на Швајцарска бета прозорецот и влезот врати 2007 Стекнување на швајцарскиот центар во Македонија 2008 швајцарски BETA воведува во куќата производство и е лидер на пазарот во странство 2009 Швајцарска средба BETA со нов концепт на швајцарскиот пазар.

Стратегија

Швајцарска изменето BETA на сегменти од пазарот на измени и нови конструкција. Тие нудат решенија за лични потреби и различните желби. Ќе ви успее со внимателно избрани производи и ефективни методи во одредени сегменти од пазарот, Швајцарска треба BETA вработени кои се подготвени во служба на клиентот да го дадат најдобро. Интеракцијата на овие оски ги прави BETA Швајцарска комплементарен и продуктивни главната друштво на Швајцарска центар.

Флексибилни

Die in unserem Werk, erstellten Bauelemente können flexibel in Neu- und Umbauten eingesetzt werden. Alle Elemente werden durch unsere ausge- wiesenen SWISS BETA Monteure fachgerecht montiert.Als Fachleute am Bau führen sie jeden Auftrag professionell und zuverlässig aus.

SwissCenter   2010-2023 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email