BALLINA PËR NE PVC & ALU STAFI MEDIA RISI KONTAKT
SwissCenter

Për Ne

Swiss Center është një kompani që në hapin e parë mendon për kualitetin. Kualitet në shërbimet dhe prodhim. Produktet tona duhet të jenë në frontin e kushteve të të gjitha standardeve për kualitet ë

Historiku

Në pranverë të vitit 2006, Swiss Center GmbH është themeluar nga vëllezërit Bilali dhe sot me 35 të punësuar në Zvicër dhe jashtë vendit për një kompani të suksesshëm që ofron konsumatorit është gjithmonë në cilësi të lartë. Në fillim, ishte e fuqishme vetëm në montim. Pas një kohe të shkurtër, ata ishin në gjendje të pregadisin Swiss Center jashtë vendit dhe kështu ata filluan prodhimin e tyre. Qëllimi i tyre ishte për të kërkuar një kompani për të bërë atë që ata kanë arritur me vendosmërinë e tyre.

Strategjia

Zvicerane BETA redaktuar segmentet e tregut të ndryshime dhe ndertime te reja. Ata ofrojnë zgjidhje për nevojat personale dhe dëshirat e ndryshme. A do të ketë sukses me produkte të zgjedhura me kujdes dhe të metodave efektive në segmente të tregut të zgjedhura, zvicerane duhet të punësuar BETA cilët janë të gatshëm në shërbim të konsumatorëve për të dhënë më të mirë të tyre. Bashkëveprimi i këtyre akseve bën BETA zviceran një kompani plotësuese dhe produktive kryesore të Zvicrës QENDRA.

Elastik

Die in unserem Werk, erstellten Bauelemente können flexibel in Neu- und Umbauten eingesetzt werden. Alle Elemente werden durch unsere ausge- wiesenen SWISS BETA Monteure fachgerecht montiert.Als Fachleute am Bau führen sie jeden Auftrag professionell und zuverlässig aus.

SwissCenter   2010-2024 © swisscenter.mk
home | location | swissparts | swissbeta | swissservice | swissauto | contact | swisscenter.mk
Login to email